Business

Business
Unui partener fidel
Cu ocazia sarbatorilor de iarna vrem sa multumim unui partener fidel care a fost alaturi de noi in vremurile bune, dar mai ales in cele rele. Sprijinul vostru inseamna enorm pentru noi, inseamna curajul de a merge mai departe cand timpurile sunt grele si cand ni se pare ca o situatie nu mai are nici o iesire. Am vrea sa fim si noi un partener de tot atata nadejde pentru voi. Relatia de afaceri pe care am avut-o de-a lungul anilor ne-a facut sa realizam echipa deosebita pe care o formati, si nu numai. Am realizat ca sunteti niste oameni extraordinari: sinceri, optimisti, cu simtul raspunderii si ambitiosi. Mereu luptati pentru a va imbunatati serviciile si pentru a va consolida imaginea si relatiile cu partenerii.
Speram ca sarbatorile se iarna sa va aduca multa bucurie in suflete si pofta de-a va intoarce la lucru energici ca intotdeauna.
Sarbatori fericite!
Compania ________

O noua traditie
In preajma sarbatorilor de iarna ne-am gandit sa stabilim o noua traditie ceva mai calda in destul de recea lume a afacerilor. Ne-am gandit sa va facem un dar prin care sa va spunem ca este o placere sa facem afaceri cu voi. Inca de la inceputul relatiei noastre ati fost mereu atenti la nevoile noastre si ati facut totul pentru a le intampina, dar si mai mult de atat. La voi poate cateodata, cele mai "pretentioase" cereri ale noastre au devenit realitate. Ne plac multe lucruri la voi, dar spiritul vostru competitiv si pasiunea pentru idei, in mod special. De asemenea va "invidiem" serviciul cu clientii care stabileste un standard pentru orice firma. Ne pare bine ca va avem ca parteneri, lucrul asta a ajuns sa fie o carte de vizita in sine.
Va trimitem asadar acest cadou pentru a lega si mai mult apropiata legatura dintre noi si sa va uram "Sarbatori fericite!"
Compania ________
Alaturi de noi
Anul care a trecut a fost pentru noi un an plin, cu foarte multe succese. Si cum succesul nu vine niciodata singur vrem sa va multumim ca ati fost niste parteneri model si sa va lansam o invitatie de a lucra impreuna si in anii care urmeaza. Succesul nostru se datoreaza mai ales parteneriatului cu voi. Lucrand cu voi in echipa am ajuns unde suntem astazi si dorim ca maine sa fim mai departe, tot alaturi de voi. Buna comunicare, profesionalismul si imaginatia voastra va fac un partener dorit de toata lumea. Speram ca si noi am fost pentru voi un partener bun.
Avem planuri profesionale impreuna, planuim un viitor impreuna in fiecare zi prin deciziile noastre. Este normal ca si de sarbatori sa fim alaturi de voi urandu-va o vacanta de iarna cat mai placuta si linistita, multa odihana si nu in ultimul rand un Craciun si un An Nou fericit!
Compania ________
O surpriza placuta
Pentru ca este primul an cand lucram impreuna si nu ne prea cunoasteam stilul de lucru al fiecaruia trebuie sa va marturisim ca ati fost pentru noi o surpriza placuta. Ne-ati surprins in fiecare zi a colaborarii noastre cu tacticile voastre ingenioase, chiar agresive, cu spiritul vostru care vrea sa solutioneze tot. Langa voi am descoperit ca atunci cand o situatie este de nesolutionat, ea doar pare astfel. Cu voi exista intotdeauna solutia. Chiar cea mai buna! Nu cred ca puteam dori altceva de la un partener. Ati fost exact ceea ce cautam.
Vrem ca acesta sa fie doar inceputul unei colaborari indelungate si al unui parteneriat care sa aduca ambelor parti succesul dorit.
Pentru ca voi v-ati dovedit a fi o surpriza este randul nostru sa va facem o surpriza. Speram ca darul sa va bucure si sa lege mai strans nodul relatiei noastre de afaceri si poate al unei prietenii apropiate.
Sarbatori fericite!
Compania ________
Un semn al aprecierii noastre
Se spune ca un bun prieten soseste cand ceilati pleaca. Desi relatia noastra a fost in esenta ei de afaceri zicerea de mai sus se potriveste intru totul. Cand toti ceilalti parteneri au fost neicrezatori in noi, voi ati crezut cu tarie si ne-ati oferit tot sprijinul vostru ca unor prieteni. Pentru noi acest lucru a insemnat enorm. Ne-a ajutat sa alegem dintre toti partenerii nostri pe aceia care merita sa le fim alaturi si pe cei pe care ne putem baza in viitorul nostru. O relatie de afaceri este probabil mult mai importanta decat realizam, pentru ca este baza a ceea ce facem in viata. De fapt ne construim vietile impreuna cu voi. Pentru toate acestea am vrea sa va trimitem un semn al aprecierii noastre, un cadou intr-o sticla. Mai mult un simbol decat un semn, pentru ca noi cred ca acest cadou reda cel mai bine sensurile de durabilitate si permanenta.
Un Craciun fericit si un nou an plin de succese va ureaza,
Compania ________
Sprijin
Cu ocazia sarbatorilor de iarna
Intreaga noastra organizatia
Va multumeste pentru sprijinul acordat
In timpul anului

Si va ureaza
Un Craciun si un An Nou fericit!
________
Vacanta
Prin acest mesaj in sticla va multumim pentru colaborarea de anul acesta. Apreciem cu adevarat relatia de afaceri pe care o avem si asteptam cu nerabdare anul viitor pentru a relua legatura.

Pana atunci insa va uram o vacanta cat mai placuta, un Craciun si un An Nou fericit!
__________
Prosper
Draga____

La bine si la rau, ai fost mereu langa noi.
Iti multumim pentru sprijinul neconditionat
si
iti uram un Craciun fericit si un An Nou cat mai prosper!
___________
Colaborare
Draga_______

Colaborarea cu tine s-a dovedit a fi o combinatie castigatoare.

Prin acest cadou vreau sa-mi exprim toata admiraria si respectul pe care le am pentru tine
si
Sa-ti urez "Sarbatori fericite"!
_______
Apreciere
A fost o placere si o onoare sa lucram impreuna.
Acest dar este doar un mic semn al aprecierii pe care v-o purtam.
Speram ca relatia sa continue si in urmatorii ani, dar pana atunci
Cei de la ______ va ureaza "Sarbatori fericite" si un an nou plin de succese!
__________
Profesionalism
Draga _______

Relatia noastra profesionala a fost benefica pentru amandoua firmele. Sper ca pe viitor sa continuam in acelasi ritm, dand dovada de mereu acelasi profesionalism.
Am incredere ca anul ce vine va fi la fel de profitabil. Insa pana atunci sper sa ai parte de o vacanta cat mai relaxata si sarbatori cat mai fericite!
_____________
Seriozitate
Draga ________
Sper ca noul an sa-ti aduca inca si mai mult succes in afaceri decat cel precedent.
Ambitia si seriozitatea ta sunt un model demn de urmat.
Fie ca vacanta de iarna sa-ti aduca un plus de energie pe care sa-l valorifici in anul ce vine.

Sarbatori fericite!
___________

0 comments:

Post a Comment