Absolvire

Energii nebanuite
Viata ta are energii nebanuite. Ai calitatile pentru a obtine tot ceea ce vrei in viata. In tine zace un potential nelimitat. Intotdeauna sa tintesti mai sus decat crezi ca poti ajunge. Vei descoperi ca daca iti lasi imaginatia si talentul libere vei atinge tot ceea ce doresti. Accepta cu recunostinta intelepciunea pe care ti-o ofera altii.
Nu avea teama, paraseste calea batuta si urmeaza-ti drumul si inima. Intotdeauna sa crezi ca vei reusi in tot ce iti vei propune si nu uita importanta disciplinei, a persistentei si a determinarii. Meriti sa devii ceea ce vrei sa devii. Destinatar, felicitari cu ocazia absolvirii.
Cu admiratie,
Expeditor
Meriti
Meriti o viata fericita. Vei dobandi ceea ce cauti. Trebuie sa-ti alegi idealurile cu grija. Sa stii ce vrei si ce nu-ti place. Pastreaza intotdeauna un spirit critic. Alege o cariera si un stil de viata care te pasioneaza si munceste din greu pentru a le transforma in succes. Intretine relatii cu oameni care merita ceea ce oferi. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i daca poti, dar nu te baza pe nimeni pentru a-ti face viata usoara sau fericita. Doar tu poti face asta. Lupta sa obtii ceea ce vrei. Gaseste bucurie in tot ceea ce faci. Traieste viata cu toata fiinta ta. Iubeste cu sufletul deschis. Fa un triumf din fiecare aspect al vietii tale.
Destinatar, felicitari cu ocazia absolvirii.
Cu dragoste,
Expeditor

Depinde doar de tine
Doar de tine depinde. Viata asta e singura care ne este data. Cauta ocaziile pentru a deveni cineva si nu te lasa descurajat de efortul cerut pentru asta. Inlocuieste-ti slabiciunea cu forta. Ia farame de viata si construieste-ti visele. Nu masura viitorul dupa trecut. Lasa ziua de ieri sa fie amintire si cea de maine o promisiune. Asuma-ti responsabilitatea pentru actele tale, nu-ti gasi niciodata scuze pentru ca nu ai fost la inaltimea asteptarilor. Conditioneaza ziua de maine prin alegerile celei de astazi.
Destinatar, felicitari cu ocazia absolvirii!
Cu dragoste,
Expeditor

0 comments:

Post a Comment